Tigla Metalica VIKING

VIKING KORALViking Profil SRL este compania romaneasca ce face parte din grupul Blachy Pruszyński, cel mai mare producator de invelitori metalice si sisteme de fatade din Polonia si unul din cei mai mari producatori la nivel European.

in Romania, Blachy Pruszynski produce in cele doua fabrici de la Filipestii de Padure (PH) si Craiova sistemele de acoperisuri Viking Pruszyński. Sub acest brand sunt comercializate pe pietele din Romania si Republica Moldova tigle metalice ce suporta trei tipuri diferite de acoperire – poliester lucios, poliester mat structurat si poliuretan, o paleta standard de 24 culori, calitatea superioara a materiei prime provenite de la combinate siderurgice verificate in decursul anilor de catre GRUPUL PRUSZYNSKI din Polonia. De asemenea, oferta include acoperisuri din panouri prefaltuite, tabla cutata pentru fatade si invelitori, panouri tip caseta si sandwich, sistemul pluvial Niagara, precum si diverse elemente de placare pentru fatade arhitecturale din otel.

Un acoperis inseamna, dincolo de protectie si acoperire, longevitate in exploatare, o maxima etanseizare, un aspect ce trebuie sa se incadreze in aria arhitecturala a obiectivului.

Viking Pruszyński ofera solutii complete, pe langa sistemul de invelitori tip tigla metalica compania ofera si piese de finisaj si accesorii precum: coame, dolii, pazii, frontoane, diferite elemente de imbinare, toate acestea fiind realizate de firma noastra din aceeasi materie prima ca si tigla metalic

VIKING KROLGama de produse cuprinde:

  • Patru profile de tigla metalica- Koral, Kron, Rubin Plus si Arad
  • Un tip de invelitorare pentru acoperisuri plane- Click
  • Un tip de tabla cutata
  • Accesorii si borduri din tabla plana, sistem de drenaj, membrane anticondens, elemente de fixare